Handelsbetingelser

Handels-

betingelser

Vi driver Very Clean med hjertet – men menneskelig samarbejde er ikke altid perfekt, så derfor har vi lavet et set regler og vilkår for at sikre begge parter en smuk oplevelse.

 

Så velkommen til den juridiske det af vores forretning.

 

Som bruger af Very Clean godkender du at have læst, forstået og eksplicit givet tilsagn til at være juridisk bundet af vore regler og vilkår.

 

Hvis du ikke er enig i ovenstående har du ikke tilladelse til at bruge vore tjenester. Al information og forhold omkring dit privatliv findes i vores privatlivspolitik.

 

Disse regler og vilkår udgør en bindende juridisk aftale mellem Very Clean (eller “os” eller “vi”) og kunden (eller “du/dig”) ved brug af hjemmesiden eller vores tjenester.

 

FORTSAT ADGANG, VISNING ELLER ANDET VED HJÆLP AF SIDEN OG/ELLER TJENESTERNE INDIKERER DIT SAMTYKKE TIL ALLE REGLER OG VILKÅR I DENNE AFTALE.

 

VENLIGST LÆS AFTALEN NØJE INDEN DU FORTSÆTTER.

 

Her er aftalen:

Tjenester

Vi tilbyder rengøringstjenester som bestilles gennem hjemmesiden eller en anden godkendt metode inkluderet telefon og e-mail.

 

Alle tjenester samt rabatter, m.v. vises på en ordrebekræftelse indeholdende alle nødvendige detaljer vedrørende rengøringstjenesten som fx dato, tidspunkt og sted samt den konkrete og specifikke tjeneste og pris.

 

Ordrebekræftelsen samt disse vilkår udgør en juridisk bindende aftale mellem dig og os.

 

Enhver ændring af tjeneste, dato, tidspunkt og pris skal indsendes skriftligt i en genbestillings bekræftelse som sendes til kunden og erstatter den tidligere aftale.

 

Ordrebekræftelsen giver os din godkendelse af at vi gives adgang til dit hjem, bygninger og områder hvor tjenesten udføres samt retten til at anvende dine personlige nøgler.

 

Vi tilbyder support via elektroniske medier for at løse problemer som kan opstår hvis disse vilkår ikke imødekommes, eller hvis der opstår andre spørgsmål for at yde den absolut bedste service.

Betaling

Betaling finder sted efter at rengøringen er gennemført, ved bankoverførsel, Mobile Pay eller personlig betaling.

 

Ved betaling skal kunden sikre at oplysningerne er korrekte og fyldestgørende samt tillade Very Clean at opkræve den aftalte sum.

 

Hvis der er uoverensstemmelse mellem det samlede beløb for tjenesten og det hævede beløb på din kontoudskrift bedes du kontakte os omgående. Venligst inkluder oplysninger om din ordre.

Aflysning

Hvis du ønsker at aflyse en rengøring skal du gøre dette senest 2 dage (48 timer) før den aftalte dato for udførelsen af arbejdet. Hvis aflysningen finder sted senere end 48 timer forinden har vi ret til at opkræve et aflysningsgebyr på 100 kr.

 

En 24-timers aflysningsregel gælder kun i specielle situationer, og vi afgør hvorvidt aflysningen er acceptabel.

 

Vi elsker vore kunder, men vi elsker også vores team! Derfor forbeholder vi os retten til at aflyse tjenesten hvis hjemmet, bygningen eller området er uhygiejnisk eller udgør en sundhedsmæssig risiko for vore medarbejdere. Vi har desuden ret til at aflyse tjenesten hvis vi har modtaget oplysninger der ikke stemmer overens med virkeligheden.

Our amazing team does all the possible in order to deliver the service, but we cannot control the impossible.

Thus, in VERY special conditions (accidents or tornados) we cannot guarantee the delivery of our service within the selected time slot.

As soon as we will be aware of the problem, we will contact you and either agree upon another time, either refund you.

Specialtilbud og rabatter

Hvis du benytter et specialtilbyd eller en rabatkode bedes du anvende den FØR du betaler, på Step 4. i booking formularen.

 

Der kan kun benyttes et specialtilbud eller rabatkode pr. bestilling.

 

Alle specialtilbud, rabatter og gavekort skal benyttes inden tilbuddets udløbsdato.

Ejerskab af siden og dens indhold

Alt indhold på websitet er skabt af Very Clean.

 

Veryclean.dk inkl. alt indhold (tekst, billeder og logo) er beskyttet af gældende regler for ophavsret.

 

Denne beskyttelse omfatter vore respektive kanaler på sociale medier (Facebook, Instagram).

 

Uautoriseret kopiering og anvendelse er ulovligt uden vores samtykke.

Sidst revideret: 6 september 2017