Rengøring Odense – Om os

Om Os – rengøring Odense

Vi udfører rengøring odense, og vi har stor fokus på økologi i vores rengøringshjælp. At ikke se forurenende stoffer i dit hjem betyder ikke at de ikke er der.

Forskellige undersøgelser konkluderer sammenhængen mellem skadelige stoffer der findes i rengøringsprodukter og allergier, udslæt og endda tumorer.

Derfor holder vi os væk fra de farlige kemikalier, kunstige farvestoffer og bruger kun de bedste naturlige rengøringsmidler til rådighed på marked.

Vision

Vi tror på glade og sunde mennesker i glade og sunde hjem. Dette stræber vi på at opnå via økologisk rengøring, med økologiske rengøringsmidler.

Vi tror nemlig på, at rengøring har to sider: den fysiske og den emotionelle.

Vi tror på at vi kan live mere naturlig end vi gøre og vi kan føler mere balanceret og centreret end vi er, hvis vi fokuserer på at holde os kemikalie fri, og fri for allergier, udslæt mm.

Mission

Vi ønsker at gøre dig føle at du er i dit foretrukne sted i natured når du er hjemme.

Dit hjem skal være dit favorit sted, og forskellen ved vores services ligger i detaljerne, vi ved nemlig, at atmosfæren i hjemmet er vigtigt, og vi ved at vores økologiske rengøring udgør en stor rolle for dette.

Vi arbejder hårdt på at yde den bedste økologiske rengøringsservice for vores kunder, en rengøringshjælp, som har fundament i opmærksomhed, kærlighed, respekt, samt en bred vifte af mange års erfaring.

Læs mere om vores services her, f.eks. Rengøring for private, eller rengøring for erhverv

Impact

De små ting i livet gør hele forskellen. Vi ved hvor vigtigt er atmosfæren i dit hjem.

Vi ved også hvilken rolle naturlige produkterne har og hvilken trussel almindelige rengøringsprodukter udgør.

Derfor arbejder vi – hver eneste dag – til at skabe den bedste rengøringsservice og den absolut bedste rengøringsfirma – baseret på kærlighed, omsorg, opmærksomhed, respekt, vidende og øko-bevidste oprindelser.

Rengøring Odense