RENGØRINGSHJÆLP – I Odense og omegn

Hos VeryClean tilbyder vi rengøringshjælp i Odense og omegn, vi gør rent for både erhvervs -og private kunder.
Rengøringshjælp hos private omfatter alle områder som f.eks. stuen, køkkenet, soveværelset, entréen og badeværelset.

 

Rengøringen omfatter bl.a. afstøvning, rensing af håndvaske, brusekabiner og badekar, aftørring af møbler, fodpaneler, og større genstande som hylder, lamper mm. Samt støvsugning og vaskning af gulve, og redning af senge. Du kan læse mere om vores private rengøringshjælp.

Rengøringshjælp tilbydes også til erhvervskunder som befinder sig i Odense og omegn, og inkluderer alt lige fra bl.a. støvsugning, gulvvask, aftørring af større genstande og oevrflader som f.eks. lamper, hylder mm.  Aftørring af kontor borde, køkken, spise og opholds områder, samt andre indendørs arealer.

 

Mange ser deres arbejdsplads som et andet hjem,. Renlighed på arbejdspladsen spiller en stor rolle for de ansattes trivsel, og nogen gange deres helbred. Holder man arbejdspladsen ren og velholdt vil det komme alle medarbejdere til gode. Derfor sætter vi fokus også på små og mellemstore virksomheder.

 

Vi skræddersyer vores rengørings ydelser så de passer til dit individuelle behov, både for erhverv og private kunder. Vi møder gerne på ønskede tidspunkter, så vi ikke kommer i vejen for jeres daglige gøremål.

For os er det vigtigt at yde den bedste kundeservice, og vores medarbejdere er altid høflige og professionelle.

 

Læs nærmere om vores rengøringshjælp til erhverv
Som en af de eneste rengøringsfirmaer tilbyder vi også økologisk og bæredygtig rengøring, til de som ønsker at være skånsomme mod naturen. Dette sker med hjælp fra vores økologiske rengøringsmidler, som vi bruger uanset om vi gør rent ved private eller erhverv. Læs mere om vores økologiske rengøring

Se hvis du er inden for vores arbejdsområde